Gi en gave

Vær med å gi en gave til Øystein-prosjektet!

Tusenvis av Øystein-CD-er har blitt delt ut i det langstrakte landet vårt, fra nord til sør. Vi er så glade og takknemlige for at det er så mange som står sammen med oss for å gi evangeliet til barna ved å dele ut CD-ene! Tusen takk!
 
Øystein-CD-ene er gratis og de blir finansiert gjennom at enkeltpersoner, menigheter, organisasjoner o.l. gir pengegaver til prosjektet vårt.
 
Hver uke får vi nye bestillinger fra folk som ønsker å få tilsendt CD-er. Det er flere ganger slik at det er større etterspørsel enn det vi kan dekke/har CD-er på lager. Hvis du skulle ønske å være med å gi en gave til Øystein-prosjektet, slik at vi kan fortsette å trykke opp CD-er og fortsette å gi evangeliet til barn og familier i Norge, så kan du bruke kontonummeret under.
 
Pengene som blir gitt går uavkortet til prosjektet, det vil si til å trykke opp Øystein-CD-er, Øystein-blad, vedlikehold av bussen som vi bruker på turné osv. Vi som jobber i Øystein-prosjektet er frivillige, ulønnede arbeidere, derfor går ingen av disse pengene til våre lønnskostnader. 
 
1000 kroner er for eksempel lik ca 400 Øystein CD-er!

Kontonummer: 3000.14.69378.
NB! Merk betalingen med "Øystein".

Dersom du ønsker skattefritak for gavene, trenger vi ditt personnummer.

Hjertelig takk!


Vår nettside bruker Cookies